LV → Grand Canyon

Den siste dagen vår i Vegas tilbrakte vi ved bassenget på Caesars Palace. Det var 27 grader og strålende sol! Selv om man ikke bor på hotellet kan man betale seg inn i bassengområdet, noe jeg virkelig vil anbefale. For en fin plass. Vi ble alle gående å se oss rundt i lang tid før vi kunne begynne å sole oss. Det som er det diggeste med denne plassen er at det er det er hotell og kjøpesenter i ett. Så når sola begynte å gå ned og det var på tide å dra hjem, dro vi inn for å kjøpe oss is og se i butikkene. En perfekt kveld.

IMG_9077

På torsdags morgen pakket vi tingene våres inn i bilen og starta den lengste strekningen hittil. Vi skulle ta en “svipptur” innom Grand Canyon, før vi starta turen vår til Los Angeles. Dette ble starten på en lang natt! Av en eller annen grunn hadde vi ikke regnet med at det kostet penger, eller at det kom til å ta lang tid. Så sto vi der, 100 dollar fattigere og 3 timer bak skjema, men, det var så verdt det! Vi ble mildt sagt satt ut av utsikten. Det så ikke ekte ut? Jeg hadde bestemt meg på forhånd for å holde meg laaangt unna kanten, men fant meg selv sittende med beina utenfor for å få tatt noen fine bilder. Security vakten hadde tydeligvis fulgt etter meg der jeg løp fra side til side, for å be meg slutte å dingle sånn over kanten, haha. Det gikk heldigvis helt fint! Vi dro derfra med både fullt minnekort og inntrykk for livet. Jeg gleder meg allerede til neste gang!

Kjøreturen fra Arizona til Nevada, til California tok til sammen over tolv timer. Det er ganske utrolig at man kan besøke tre stater på en dag, og se så mye forskjellig på veien. Vi fikk oppleve canyons, fjell, daler, elver, ville dyr langs veien, forlatte byer og utallige pitstops med påfyll av mat og drikke. Vi spiste x antall sundaes, løp rundt på tomme bensinstasjoner fordi vi hadde så vondt i bena av å sitte, hørt den samme spring break-spillelista igjen og igjen, så mye at det nesten føltes ut som at vi var tilbake i 2011. De tolv timene vi var på veien var en opplevelse i seg selv. Har herved erklært mitt elsk på roadtrips og heldigvis er det bare et par måneder til jeg skal legge ut på en enda større tur sammen TrekAmerica. Har på følelsen av at dette kommer til å bli tidenes sommer!

20180330-IMG_3502
Forteller mer om LA i neste innlegg x

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s