First stop: Vegas

Besøket mitt fra Norge har endelig ankommet, og på mandag var det fire spente jenter som vendte snuten mot Las Vegas for tidenes spring break! Vi leide en superfin bil, fylte den med mat, drikke og godteri, og starta den fem timers lange turen med gamle klassikere på radioen. Det er første gang de andre er i Vegas, og hele fem år siden sist jeg var her, så forventningene er skyhøye! Vi har fire dager på oss til å gjøre og se alt vi har lyst til før turen går videre til Arizona, og deretter tilbake til Los Angeles.

Til nå har vi shoppa en del (Blir gående i timesvis på hvert kjøpesenter), spist masse digg og vandret opp og ned The Strip. Det er så rart denne plassen kun er noen timer unna min egen lille by! Det er som to helt forskjellige verdener. Her kan man virkelig ta og føle på stemninga til alle døgnets tider. Anbefaler alle å ta turen innom alle de store hotellene bare for å se hvordan kasinoene er, uansett om man er over eller under 21. Det er en opplevelse i seg selv! Det var litt dårlig planlagt av meg å dra hit kun noen måneder før jeg fyller år, men det er allerede bestemt at turen går tilbake hit i november!

I dag er planen å finne et basseng, så vi kan sole oss og bade. Det er nemlig meldt hele 26 grader, noe vi skal utnytte til det fulle! Så får vi se hva kvelden bringer. Jeg vurderer sterkt å ta Sky Jumpen utenfor kanten av Stratosphere Tower , eller kanskje zipline over The Strip før jeg drar? Føler jeg må gjøre noe sånt når jeg først er her, haha. Og forresten.. GOD PÅSKE!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s