Min november

I samarbeid med STS Education – Study Abroad

Er det ikke rart at november snart er ferdig? Jeg har virkelig hatt fult kjør denne måneden med masse skolearbeid og besøk, tiden har ikke strukket til! Men wow, så mye gøy jeg har gjort. Dette har uten tvil vært den mest innholdsrike måneden så langt. Her kommer en liten recap:

I starten av måneden fikk jeg besøk av bestevenninna mi fra Norge. Hun var her i to uker og jeg viste henne så mye som mulig Santa Barbara og Los Angeles på den tiden hun var her. Vi leide oss bil, og dro på nye utflukter hver dag til plassene rundt omkring her jeg bor. En dag dro vi blant annet til den danske byen Solvang en time unna Santa Barbara, og herlighet så koselig det var. Følte oss skikkelig som hjemme og alle som bodde der så ut til å forgude skandinavisk kultur. Også fant vi norsk melkesjokolade da, det skada ikke 😜

 

Den siste helga dro vi fire jenter på en real jentetur til Los Angeles. Vi leide den fineste leiligheten midt i Hollywood, og bare loket rundt og hadde det fint. Jeg er så glad for at jeg har fått så fantastiske venninner her, de gjør oppholdet en million ganger bedre! Vi avsluttet besøket i Disneyland, som allerede hadde gått inn i full julemodus. Jeg dro derfra hundre prosent klar for pepperkaker og snø, så nå må desember bare komme!

I løpet av den siste måneden har jeg innsett hvor utrolig heldig jeg er som bor i California. Jeg klarer ikke helt sette fingeren på hva det er, men denne plassen har forandret meg sånn. Dere vet når alle snakker om LA på den mest klisje-fylte måten, “Where anything can happen”, og alt det der? Det er sant. Altså, den viben du får når du går i gatene her går det ikke an å beskrive. Man føler virkelig at man kan få til alt i hele verden. Motivasjonen har aldri vært så høy og jeg gleder meg super masse til de kommende årene! 🙏

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s