hello fall

I samarbeid med STS Education – Study Abroad

Stresset med midterms er over, og endelig har jeg tid til å gjøre andre ting enn å lese på pr-plans og film angles hele dagen! Høsten har ankommet Santa Barbara for fullt og selv om gradestokken fortsatt viser 30 grader, hindrer det ikke oss fra å gjøre alle de obligatoriske høst-aktivitetene man gjøre om man bor i USA: bestille en stor iskaffe, kjøpe masse donuts og dra på pumpkin patch farm! Som de fleste kanskje vet, er hypen over sesongene ekstrem her. Det skal feires det som feires kan! Jeg personlig synes det er kjempe gøy, fordi jeg alltid er overengasjert og blir såå for revet med av det som skjer rundt meg.

En perfekt høstdag ser sånn her ut:

blogg-82-4

// Midterms are finally over and I for once have time to do other things than reading on pr plans and movie angles all day! Fall has arrived Santa Barbara and even though it’s 90 degrees, it doesn’t prevent us from doing all the mandatory fall activities : order a large iced coffee, buy a lot of donuts and go pumpkin hunting! As most people may know, the hype over seasons is extreme here. I personally think it’s fun, because I’m always excited and gets super into everything that is happening. Happy fall!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s