Another weekend in LA

I samarbeid med STS Education – Study abroad 

Når man har fri hver fredag, er det utrolig lett å hive seg i en uber å stikke til LA. Selv om Santa Barbara er verdens koseligste lille plass, er det noe med Los Angeles som fascinerer meg sånn. Jeg har allerede bestemt meg for å flytte dit jeg har gått to år på SBCC, så jeg benytter enhver mulighet til å utforske hva byen har å by på! Denne gangen bodde vi i Santa Monica hos noen vi kjenner, og helga ble amazinggg som vanlig ☀️ En av fordelene med å bo i SB er alle mulighetene man har for å reise rundt. Planen er å krysse av San Diego, Las Vegas og San Fransisco av lista før vi reiser hjem til jul. I gjennom samarbeidet mitt med STS, skal jeg også på en rundtur gjennom California, Arizona og Nevada med TrekAmerica. Så jeg er superspent på alt som skjer framover!

// When you have no classes on Fridays, it’s incredibly easy to get an uber and go to LA. Santa Barbara is the coziest place in the world, but there’s something about Los Angeles that fascinates me. I have already decided to move there after I finish my AA at SBCC, so I use very opportunity to explore what the city has to offer! This time we stayed in Santa Monica at a friends house, and the weekend was fun as always ☀️ One of the best things about living in SB is all the opportunities to travel around. We hope to cross San Diego, Las Vegas and San Francisco of the list before we head home to Norway for Christmas. Since I’m collaborating with STS, I also will be traveling around California, Arizona and Nevada with TrekAmerica soon. I’m really excited for everything that is happening this year!

 

blogg-41

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s