48 hours in LA

De 48 timene vi hadde til disposisjon i Los Angeles var over før vi visste ordet av det. Men wow, så mye vi fikk sett! Vi ankom LAX litt senere enn planlagt og brukte den første kvelden på å sjekke ut området rundt der vi bodde. Det føltes så surrealistisk å endelig være der, etter så mye venting og så mye arbeid. Det er klisje, men jeg ble skikkelig emosjonell da vi kjørte fra flyplassen. Jeg satt i baksetet av taxien, og så på alle lysene og skyskraperne vi passerte. Så setter sjåføren på Don’t stop believin’ av Journey, og jeg hadde et skikkelig moment, haha. Det var akkurat sånn jeg hadde sett for meg. Jeg følte meg så liten der jeg satt, (nesten) alene i store USA. Føler alle som flytter til USA sier det, men det er så sant.

Den ene fulle dagen vi hadde skulle utnyttes, og jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg planlagte den dagen i typ 4 måneder. Jeg var litt vel optimistisk kanskje, men fikk likevel sjekket av en god del ting på lista. Vi startet i downtown Burbank, før vi tok uber til de well known instagram-veggene i Melrose. Jeg fikk tatt noen bilder før turen gikk videre til Venice beach og Santa Monica. Siste gang jeg var i Venice var jeg skeptisk til hele opplegget, for det er en spesiell plass, men denne gangen fikk jeg er helt annet inntrykk. Jeg likte meg faktisk bedre der enn noen andre plasser vi var på. Man føler stemninga skikkelig på kroppen, alle sammen er så pratsomme og hyggelige. Ingen bryr seg om hva andre gjør og folk kjører sin egen greie. Dagen ble avsluttet på Santa Monica pier og 3rd street promenade, og den fineste solnedgangen jeg har sett. Kort oppsummert, LA er super klisje, men jeg elsker det.

Jeg hadde ekstremt høye forventninger før jeg reiste, og var ordentlig redd for å bli skuffa. Det er fire år siden jeg var her og lovet meg selv at her skal jeg bo en dag. Og nå sitter jeg her i leiligheten min i Santa Barbara og skal være her i tre lange år. Det er virkelig en drøm som går i oppfyllelse. Jeg skal skrive mer om både leiligheten og skolen etterhvert, og ikke minst hele søknadsprosessen med STS. Vi starter introduksjonsuken på mandag og det merkes at alle sammen er sykt spente! Men før den tid skal vi finne på masse gøy sammen de vi bor med og utforske den nye byen vår!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s