La bound

Den 11. august er leiligheten i Santa Barbara innflyttningklar, og da kan vi endelig begynne all moroa med innkjøp av ting og tang. Det er faktisk noe av det jeg gleder meg mest til! Jeg kjøper meg heller ting til rommet enn å kjøpe meg klær, selv om jeg selvfølgelig kommer til å bruke mesteparten av tiden min ute. For meg er det skikkelig viktig at jeg føler meg hjemme der, og at jeg ikke ser på plassen som noe midlertidig. Jeg skal tross alt bo der i tre år, så da investerer jeg heller nå, enn å gjøre det sånn halvveis. Sitter allerede og søker opp hvilke butikker som finnes der, lager handlelister, planlegger hva jeg skal kjøpe hvor og hvor mye det kommer til å koste, haha. Nå har jeg faktisk ikke sett rommet enda, så det er vanskelig å vite akkurat hvor mye det er plass til, men nå har jeg i alle fall noen ideer. Men, før den tid kommer så skal jeg endelig tilbake til min favorittby i hele verden, Los Angeles. Vi lander på LAX den 9. august, så da har vi ca. to dager til disposisjon. Her kommer the hard part, hvordan rekker man alt man har lyst til å gjøre i LA på 48 timer? Nå er det jo ikke lange biten unna hvor jeg skal bo, men det er første gang jeg er der med kjæresten min, så da vil jeg såklart vise han alt det byen har å by på. Jeg har så mye jeg vil gjøre, men alt for liten tid og avstandene er enorme! Det ender sikkert med at vi sover bort den første dagen, og shopper den andre kjenner jeg oss rett. Foreløpig er planen å leie en bil, kjøre rundt og få med oss de mest populære turistattraksjonene, for så å stoppe på plasser som Santa Monica, Venice beach, Hollywood, Rodeo Drive, Melrose osv. Da får vi sett mye og tatt masse bilder! Så når innflyttningsdagen endelig kommer roadtripper vi til Santa Barbara og får med oss store deler av kystlinja også. Dette blir amaziing.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s