California dreamin’

Om nøyaktig 50 dager flytter jeg til California, nærmere bestemt Santa Barbara, for å studere i 3 år. Minst. Endeliig, drømmen jeg har hatt så lenge jeg kan huske skal endelig gå i oppfyllelse. Og ikke nok med det, jeg er så privilegert at jeg får studere det jeg brenner for mer enn noe. Jeg skal ta en major, som det så fint kalles, i “marketing”, med fokus på digital markedsføring. Og hva passer vel bedre da enn å lage ei litta blogg? Både for at familie og venner skal kunne følge med på all moroa, men også for dere andre som har lyst til å følge min reise gjennom de neste årene, med alt det måtte innebære. Jeg er veldig målrettet og har en plan for hva jeg vil oppnå på disse årene, men det kan vi komme tilbake til senere. Noen mener vel jeg er litt for ambisiøs, men det ligger noe i at drømmer skal skremme deg. Klisjé, men sant. For å forhindre overeksponering på sosiale medier blir dette da min lille arena for dere som ønsker å se hvordan livet er på andre siden av kloden.

Avreise nærmer seg med stormskritt og jeg kan kjenne hvordan forventningene vokser for hver dag som går. Jeg er sikker på at ingenting kan forberede meg på de kommende årene uansett for mye mental prep jeg forsøker å få unnagjort. De siste månedene har blitt brukt på å lese side opp og side ned om ting jeg visstnok vite for å overleve college. “How to avoid freshman 15”, “College survival guide” og hele den pakka. Jeg har funnet ut at jeg ikke blir noe klokere, heller tvert i mot. I det kontrakten ble skrevet under og jeg bestemte meg for å dra virket det hele så fjernt. Nå som det kun er uker igjen kjenner jeg at reisefeberen sakte men sikkert sniker seg innpå og at nervøsiteten har vokst en del siden november. Planen min nå er egentlig bare å ta det som det kommer, og forhåpentligvis bli positivt overrasket. Jeg har tross alt vært og bodd på et college før, så jeg tror jeg har en liten fordel når det kommer til kultursjokket mange opplever.

Nå er alt av papirer og søknader sendt inn, flybilletter bestilt og jeg har meldt meg opp i de fagene jeg må ha. I tillegg er jeg så heldig at jeg har blitt kjent med mange fine mennesker som skal begynne på samme skole som meg, så jeg vet allerede at det kommer til å bli noen bra år!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s